Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-04@20:16:35 GMT

الو سال نو مبارک

تاریخ انتشار: ۱ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۳۲۹۱۸۱

الو سال نو مبارک

نوروز و عید امسال متفاوت‌ از سال‌های گذشته است و در کنار همه تفاوت‌ها فرصت‌های خوبی را هم به وجود آورده که بخشی از آن استفاده از تلفن همراه، فضای مجازی و فناوری برای ارتباط متفاوت است.

عید امسال عید سلامتی است و بهترین هدیه برای همنوعان ما توجه و رعایت مسایلی است که زمینه‌ساز سلامتی دوستان، خویشان و آحاد مردم باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با تمامی اقداماتی که در زمینه تولید محتوا برای در خانه ماندن توسط دولت و دستگاه‌های ذیربط حوزه سلامت از ابتدای شیوع ویروس کرونا تاکنون در کشور شکل گرفت اما باز هم برخی‌ افراد هنوز کرونا را جدی نگرفته‌اند.

تصاویر شب گذشته رسانه‌ها از آغاز سفرها در برخی مناطق کشور باورپذیر نبود ضمن اینکه باید رفتار کسانی را که در خانه ماندند، ستود اما گروه اول نه تنها به سلامتی خود اهمیت نمی‌دهند بلکه سلامتی دیگر افراد را هم به خطر می‌اندازند.

یکی از پزشکان بیمارستان ولی عصر (عج) بیرجند در پیام کوتاهی نوشته است: در فکرم که بعد از مهار کرونا چه عزیزانی را از دست خواهیم داد؛ حرفی کوتاه اما پرمعنا که باید روزی چند بار آن را مرور کرد.

در این میان افرادی هم هستند که روزها و هفته‌هاست خود و خانواده را در خانه قرنطینه کرده‌اند تا سهمی در قطع زنجیره انتقال ویروس مخرب کرونا داشته باشند و الان هم در حال تبریک سال نو و صحبت با والدین، فرزندان، بزرگترهای خانواده، اقوام و دوستان هستند.

چه زیباست احترام به همدیگر و به فکر هم بودن و چه مبارک است کمک به ارمغان سلامت برای شکفتن جامعه‌ای سالم که جزو فرهنگ ایرانی و اسلامی است.

بهترین خدمت به خلق در این روزها مواظبت از سلامتی خود با رعایت نکات بهداشتی است زیرا اگر سالم باشی سلامتی شخص دیگری را به مخاطره نمی‌اندازی پس در خانه بمانیم تا سالم باشیم.

این روزها و وقایع انسان را یاد آیه ۳۲ سوره مائده می‌اندازد که می‌فرماید "هر کس نفسی را بدون حق و یا بی‌آنکه فساد و فتنه‌ای در زمین کرده، بکشد مثل آن باشد که همه مردم را کشته، و هر کس نفسی را حیات بخشد از مرگ نجات دهد مثل آن است که همه مردم را حیات بخشیده".

پدر و مادرها زیادی این روزها منتظر فرزندانشان هستند اما دیدنشان به چه قیمت؛ آیا اگر ناقل ویروس باشیم دید و بازدیدها ارزش از دست دادن عزیزانمان را دارد؟

پس عید امسال در خانه بمانیم و «الو سال نو مبارک» را بهترین عید دیدنی بدانیم تا سلامتی خود، خانواده و جامعه را حفظ کنیم.

برچسب‌ها ویروس کرونا خود مراقبتی خراسان جنوبی پروندهٔ خبری پویش اجتماعیِ سهم من در کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا خود مراقبتی خراسان جنوبی ویروس کرونا خود مراقبتی خراسان جنوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۲۹۱۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات ایمن‌سازی با قطره فلج اطفال در مناطق پرخطر اجرا شد

به گزارش خبرگزاری مهر، سیمین دخت بیات رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: در مرحله اول این عملیات ضمن مراجعه به ۲۷ هزار و ۲۹۸ خانوار، تعداد ۳۷ هزار و ۶۹۲ کودک زیر پنج سال واکسینه شدند.

وی افزود: نوبت اول اجرای این طرح از دوم تا چهارم اردیبهشت به شکل مراجعه خانه به خانه منازل و جستجوی کودکان زیر ۵ سال در مناطق پرخطر اجرا شد.

بیات، هدف این برنامه را توقف گردش ویروس فلج اطفال در مناطق پرخطر (نقاط کانونی و وارده) عنوان کرد و گفت: با توجه به انتقال ویروس وحشی فلج اطفال در دو قاره آسیا و آفریقا و بومی بودن بیماری در کشورهای همسایه شرقی ایران (افغانستان و پاکستان) عملیات ایمن‌سازی تکمیلی سالانه، برای حفظ موقعیت عاری از ویروس فلج اطفال در کشورمان الزامی است.

به گفته وی، این مرحله به عنوان مرحله نهایی قبل از ریشه کنی جهانی ویروس اطفال محسوب می‌شود.

بیات یادآور شد: گروه هدف این طرح، کودکان ۵ سال (صفر تا ۵۹) ماهه بودند که بدون توجه به سابقه ایمن‌سازی قبلی دو قطره واکسن خوراکی فلج اطفال دریافت کردند.

به گفته وی، تمامی کودکان زیر پنج سال که در محل‌های تجمع مهاجران خارجی سکونت داشتند، کودکان ساکن مناطقی با احتمال پوشش واکسیناسیون کمتر از ۹۵ درصد، کودکان ساکن مناطق تحت پوشش تیم‌های سیار و کودکان اتباع ساکن در مناطق تابعه دانشگاه تحت پوشش این طرح قرار گرفتند.

رئیس گروه مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خاطرنشان کرد: مرحله دوم طرح از ۳۰ اردیبهشت تا یکم خرداد ۱۴۰۳ اجرا خواهد شد.

کد خبر 6096509 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • ایمن‌سازی کودکان زیر ۵ سال با قطره فلج اطفال اجرا شد
  • عملیات ایمن‌سازی با قطره فلج اطفال در مناطق پرخطر اجرا شد
  • احمدرضا درویش امسال «کندو» را کلید می‌زند؟/ توافقات اولیه سریال
  • انسان نخستین بار کی سرما خورد؟
  • کار قرآنی در شمار مبارک‌ترین کار‌های اسلامی و جهادی است
  • کار قرآنی در شمار مبارک‌ترین کارهای اسلامی و جهادی است
  • پیام تبریک بانک سرمایه به مناسبت دهه فجر
  • عمو پورنگ به «لالایی» نزدیک شد و تلویزیون به سریالی فوتبالی!
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • تبریک خاص بوفون به باشگاه سابق: صعود مبارک!